Wysłany: 2012-07-23, 16:18 server ts3 mojego kolegi
Witam otoz moj kolega kupil sobie server ts3 bo gral w wowa i mial to osoby w gildi ale juz nie gra a gildia sie rozjebala wiec powiedzial ze mi tego ts3 odda.
a tutaj zobaczcie co sobie robia na naszym kanale czesi
Czy przeszkadza coś komuś w graniu tutaj -> 89.231.6.132 <- ?
Tu nikt nie przeszkadza, a ten "nasz" kanał to jest dlatego, że ProVine coś tam płakał, że nie chce mu sie szukać bo na tym jest za dużo, to znalazł jakiś inny TS.
Ja na TS'a pieniędzy nie wyłoże, reszta też zapewne nie. Mamy servery do opłacenia, a po za COD'em mam inne życie, nie wiem jak inni. pzdr.
Ależ problemy z TS mamy swój to na chuj nam inny? i dodatkowe koszty jak będzie problem z naszym ts to możemy wbić na mojego kumpla a wcześniejszego klanu żaden problem i on jest za darmo:)
DiviX Hidzu to twój kolega? Widać nie daleko jabłko od jabłoni, Hidzu to osobisty bullterier Buśki i AS|, pamiętasz za co raz od tego frajerzyny bana dostałem? ;] Ale bana już nie ma, frajera też nie ;d